Slik Oppdaterer Du Mobilen

Uansett mener Meyer at både Windows 7 og Windows 8 er bedre enn et oppdatert XP. April er den offisielle dødsdagen til Windows XP som fortsatt kjøres på over hundretusen norske datamaskiner.

  • Derfor vil det alltid finnes feil, såkalte bugs, i alt av programvare.
  • Du kan utsette den en viss periode, men det går ikke an å stoppe den på ubestemt https://windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/msvcr71 tid.
  • Støtten opphører for den eldre Windows 10-versjonen, samtidig som den nåværende 20H2-versjonen ble sikkerhetsoppdatert i kveld.
  • Her finner du oversikten for programvareoppdateringer under Innstillinger.

Under Enhetshåndtering skal du høyreklikke på ditt grafikkort/skjermkort og velge “Oppdater driversoftware…” Her finner du oversikten for programvareoppdateringer under Innstillinger. Gå hit og scroll deg ned til bunnen av menyen – velg Om, og i neste meny finner du Programvareoppdateringer helt øverst. Klikk på denne, og du får opp den nyeste oppdateringen.

Nyheter

Vi har aldri tidligere opplevd en tilsvarende hyppighet i utsendelser av oppdateringer. Det var tidligere en gylden regel om at det gikk 90 dager fra man oppdaget en sårbarhet, til patchen ble sendt ut. Dette er nå i endring, og vi antar at gjennomsnittstiden i fremtiden vil bli ned mot 30 dager. Dette vil resultere i at vi må forholde oss til et langt større antall oppdateringer for å holde dataenhetene våre sikre. På denne siden finner du svar på viktige spørsmål om Windows 10, du vil finne svar på rundt 100 spørsmål. Det gjelder spørsmål om blant annet oppgradering, apper, optimalisering, sikkerhet og feilsøk.

Hvordan Sletter I Jeg Installasjonsfilene For Windows 10?

Tidligere gikk veien fra brukernes maskiner og ut på internett via bedriftens servere. Servere som var satt opp med påkostede sikkerhetstjenester og brannmurer. Nå jobber stadig flere opp mot skytjenester direkte fra sin egen maskin. Da må man forholde seg annerledes til sikkerhet, og oppdaterte maskiner bør være førsteprioritet.

I tillegg er startknappen tilbake og det er en langt tettere skytilkobing i Windows 8.1. Du kan lese om både nyheter, tips og triks til Windows 8.1 i en tidligere artikkel på Teknologia.no. Microsoft har tidligere sagt at etter lansering av Windows 10 skal Windows oppdateres kontinuerlig. Betyr det at oppdateringer ikke lenger kommer én gang i måneden? Microsoft fortsetter å levere oppdateringer en gang i måneden. Problemet med dette er at andre PC-er vil hente oppdateringer fra din PC, og dermed bruke en del av din båndbredde. Du kan slå av denne funksjonen via Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Update, Avanserte innstillinger, Vis hvordan oppdateringer skal leveres.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment