Microsoft Lanseeraa Huimaavan Edullisen Kannettavan Tietokoneen

Käyttöjärjestelmän päivityksen yhteydessä luotiin automaattisesti Windows 10 -järjestelmääsi tuoteavain. Sen saa tarvittaessa esiin ProduKey-ohjelmalla, joka näyttää myös tietokoneeseen asennetun Office-ohjelmiston tuoteavaimen. Jos taas löysit sopivan asetukset ja käynnistit tietokoneesi uudelleen, kuntotarkistustyökalun pitäisi nyt näyttää kaiken olevan kunnossa. Sen jälkeen tietokoneellaamme oli Windows 11 -käyttöjärjestelmä valmiina käyttöön. Päivitys onnistui siis yllättävän helposti ja nopeasti. Saimme selville, että HP Pavilion 15-ec1813no -tietokoneemme on tuettu ja täyttää Microsoftin tiukat Windows 11 -käyttöjärjestelmää koskevat vaatimukset. Kuten minkä tahansa muunkin päivityksen yhteydessä, tiedostojen varmuuskopiointi kannattaa tehdä aina ennen aloittamista siltä varalta, että päivitys Lataa puuttuva tiedosto epäonnistuu.

  • Kuulin just että yhdellä tutulla on sama vaiva Acerin läppärissä.
  • Toi sun teorias on tosiaan totta, paitsi, että kun niitä palveluja ottaa pois käytöstä niin tosiaan ne varoitukset.
  • Jos tietokoneesi on valmis Windows 11 -käyttöjärjestelmän käyttöönottoon, saat onnitteluviestin Microsoftilta.
  • Nuo ulkopuoliset softat, kuten Google updaterit yms.

Tämä ominaisuus on vain kirjautuneille käyttäjille. Windows Updatella on välillä paha tapa informoida käyttäjää kryptisellä virhekoodilla, kun jotain menee pieleen. Usein haku netistä virhekoodilla auttaa, mutta tällä kertaa ratkaisu on varsin yksinkertainen. Nämä vaihtoehdot käydään tarkemmin läpi seuraavissa osioissa. Löydät latauslinkit kaikkiin Windows 11 asennustiedostoihin alla olevasta painikkeesta. Tällä hetkellä Windows 11 täytyy kuitenkin ladata erikseen Microsoftin sivuilta, mutta se ei enään vaadi Microsoft Insider jäsenyyttä, vaan sen voi vapaasti ladata.

Eu

Tähän mennessä kone on saatu jumista pois esimerkiksi näytönohjaimen poistamalla joksikin aikaa ja ssd levyn turhan ohjaimen poistolla. Eikä kyse ole siitä että kone kaatuu parin kuukauden välein vaan menee ihan jumiin että heti windowsiin startattua jumittaa heti eikä uudelleenkäynnistyksillä ongelma poistu. Uudella ssdeellä testaaminen ei ole vaihtoehto koska se ei olisi mikään testi vaan koko wintoosan uudelleen asennus. Normaalistarttia ensiksi yritin mutta sillä pääsi vain takaisin INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE virheeseen.

miten tarkistan Windowsin rekisterivirheet

Muutaman minuutin kuluttua pääsetkin jo nauttimaan Windows 11 antimista. Tarkista ensin löytyykö päivitys virallisesti Windows Updaten kautta kirjoittamalla aloitusvalikon hakuun ’Tarkista päivitysten saatavuus’ ja avaa se. Jos löydät jonkun yllä olevista nimityksista ja se on ’Disable’ tilassa, aseta se ’Enable’ tilaan ja tallenna muutokset. Teksti on saatavilla Creative Commons Attribution/Share-Alike -lisenssillä; lisäehtoja voi sisältyä. Helmikuussa 2015 Microsoft julkaisi muutamille Lumia-älypuhelimille Windows 10 Technical Preview -version ladattavaksi Windows Insidersin kautta. Gabe Aul ilmoitti maaliskuussa tuettujen Lumia-älypuhelimien määrän kasvaneen rajusti.

Windows 11

No tästä sitten sammutin koneen ja se mokoma sammui ihan normaalisti noin 10 sekunnissa. Tämähän ei vielä johtunut noista sammutetuista palveluista, koska niiden sammutushan tulee voimaan vastaa seuraavalla käynnistyskerralla(?). Etenin tästä sitten laittamalla kaikki palvelut takaisin ja lisäilemällä kierros kierrokselta käynnistettäviä ohjelmia.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment